Fredag 06. okt 2023 kl. 20:00

JUNO // Skatten, Oslo

/ Skatten
Oslo

Juno har etablert seg som et solid live-band innenfor den
europeiske musikkscenen, med konserter og festivaler over hele kontinentet.
Den uvanlige besetningen med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer gir musikken et umiskjennelig og karakteristisk preg. Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og et eksperimentelt tonespråk med rap og fengslende improvisasjon.
Lenge før debutalbumet kom i butikkhyllene hadde JUNO allerede rukket å spille på steder som Edinburgh Jazz & Blues Festival, Chris Beetles Gallery i London, Vinterjazz i Århus, samt Bylarm, Trondheim Calling, Kongsberg Jazzfestival og Moldejazz her hjemme i Norge.
Høsten 2017 var de også plukket ut til å være med på Oslo Jazzfestivals «Nordic Showcase». I det JUNO debuterte med singelen «Mike» januar 2019, var bandet allerede et av landets mest ettertraktede liveband.
Debutalbumet
«Young Star» ble sluppet i januar 2020 og fikk
enormt gode anmeldelser fra norsk og utenlandsk
presse. Til tross for koronapandemiens begrensninger på turnévirksomhet, holdt bandet det gående med
utsolgte konserter, live-streams foran tusenvis av seere og ikke minst den digitale showcase-festivalen SIM São Paulo, rettet mot det Sør-amerikanske markedet.
Høsten 2022 er Juno endelig tilbake med ny musikk. Den eksplosive singelen «Run, Hun» er første av en rekke singler fra bandets kommende album Myriad Path.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev