Mandag 18. des 2023 kl. 19:00

Julekonsert: Det Nye Norske Storband og Elin Rosseland

Parkteatret / Parkteatret
Oslo

Snøen laver ned, natten senker seg stille og Det Nye Norske Storband ønsker atter en gang velkommen til en storslagen konsert på vei inn i juletiden – denne gangen med vokalist, komponist og Buddy-prisvinner 2023.

Sammen med den fremragende vokalisten Elin Rosseland, serverer Det Nye Norske Storband en julekonsert utenom det vanlige. Her blir det verken Disney-svisker eller julehits, men heller et deilig og friskt utvalg av musikk fra den nordiske juletradisjonen, fra gamle folketoner til kirkesanger og folkekjære Prøysen-melodier i annerledes drakter, arrangert av Christian Aftret Eriksen, Vilde Aakre Lie og Jon Martin Heitmann Vinje.

Elin Rosseland (f. 1959) er en prisbelønt vokalist og komponist, som har vært på aller øverste hylle i norsk jazzliv siden 80-tallet og frem til i dag. I 1996 ble hun tildelt «Årets verk» fra NOPA, for sangen «Fra himmelen er det lang ned», og i 2009 mottok hun Radka Toneffs minnepris. Senest ble hun tildelt den høyeste utmerkelsen i norsk jazz, Buddyprisen, og er anerkjent som en foregangsfigur innen improvisert vokalmusikk. Elin har jobbet med bortimot alt som kryper og går på den norske jazzscenen gjennom en lang og innholdsrik karriere. Når hun nå møter et av landets aller beste storband, er det klart at dette blir en konsert helt uten sidestykke!

Begrenset antall (unummererte) sitteplasser, resten ståplasser.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev