Torsdag 08. des 2022 kl. 19:00

Jul med Tønsberg storband

Urijazz / Tønsberg og Nøtterøy bibliotek
Tønsberg

Tønsberg Storband har gledet jazzpublikummet i byen i mange år, og har i mange år spilt julekonserter i Tønsberg og Færder bibliotek og Støperiet, storbandet er glade for å vende tilbake til ruinene i biblioteket i år.

Musikerne i storbandet trives sammen, og besetningen har vært stabil lenge, med noen små endringer fra år til år. Kompet er der det har vært størst endringer, med full utskifting de siste årene. Storbandet har utfordret og utviklet seg gjennom prosjekter med musikk av særskilte komponister/vokalister og med ulike gjestesolister, senest med Vidar Busk for et par år siden. Julekonserten er imidlertid en stabil og tradisjonsrik konsert.

Storbandet ledes av Jørn Sverre Andersen og som alltid kan vi glede oss over storbandets faste vokalist, Jeanette Kristiansen.

Jeanette Kristiansen, vokal, Jon Ronander, piano, Per Solberg, gitar, Stig Karlsen, bass, Dag Arild Espeseth, trommer, Egil Dagsberg, Arne Vidar Eileraas, altsaksofon Trond Dagsberg og Bent Øystein Johansen, tenorsaksofon og klarinett, Trond Tafjord, barytonsaksofon, Øyvind Husebø, Magnus Skulstad-Johnsen, Børre Trondskog, og Per Gunnar Hem, trompet, Terje Hogsnes, Bjørnar Smedsrud, Rune Aspaas og Pål Hesby, trombone.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev