Torsdag 06. okt 2022 kl. 07:30

Jørgen K. Mathisen Kvartett

Asker Jazzklubb / Lancelot
Asker

Fiolinisten Jørgen Krøger Mathisen (f. 1994) er en allsidig musiker, komponist og arrangør, bosatt i Oslo siden høsten 2018, hvor han har studert mastergrad ved Norges musikkhøgskole. Han har høstet gode kritikker for sine bidrag på tallrike utgivelser, i tillegg til å ha spilt i en rekke uensartede prosjekter – alt fra større teaterproduksjoner og symfoniorkestre, til jazz-ensembler og studioinnspillinger med mindre komboer innenfor alskens sjangre. Ikke minst hans debut-plate som leder, Collett Collective, ble veldig godt tatt imot da den ble sluppet i februar 2021.
Tor Hammerø skriver:
«Musikken til Krøger Mathisen henter impulser fra en rekke kilder som jazz, rock og klassisk musikk og blir satt sammen til et rytmisk, melodisk og harmonisk tonespråk som han er helt aleine om.

Krøger Mathisens heftige og transparente fiolinspill forteller oss at Ola Kvernberg allerede har fått en verdig etterkommer her hjemme – en etterkommer som absolutt kan vise seg å gjøre furore på den internasjonale scena også. Jørgen Krøger Mathisen er nemlig et stort talent på så mange områder og det første visittkortet er intet mindre enn imponerende.»

Jørgen Krøger Mathisen – fiolin
Jørgen Kasbo på gitar.- gitar
Håkon Norby Bjørgo – kontrabass
Emil Norman Kristiansen- trommer

Billettsalg ved inngangen 150,-/100,-.

Pris:
Medlem 100. Ordinær 150.

Billettsalg ved inngangen

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev