Torsdag 19. nov 2020 kl. 20:00

Jo Skaansar – Fange av mi tid

Kullebunden Jazz / Kolben Kulturhus
Kolbotn

Nesten ti år etter utgivelsen av det kritikerroste debutalbumet «Den blåaste natt», er Jo Skaansar endelig klar med nytt band og sin oppfølgerplate. «Fange av mi tid» tar utgangspunkt i Skaansars mangfoldige virke som kontrabassist og komponist, og et fruktbart låtskrivingssamarbeid med forfatter Edvard Hoem. Med på låtene er også vokalist Ine Hoem, som de siste årene har tatt steget inn i den norske pop-eliten.

Sammen med Helge Lien og Håkon Mjåset Johansen skaper Ine musikalsk magi av Skaansars melodisk varierte og harmonisk sofistikerte komposisjoner. Musikken ligger i skjæringspunktet mellom jazz, folkemusikk og vis, og vi får også høre lyrikk av norske poeter fra ulike tidsepoker som er håndplukket og bearbeidet av Jo Skaansar selv.

Som bassist har Jo Skaansar han en ekspressiv, lyrisk og moderne spillestil. Han har medvirket på omlag 40 plateinnspillinger og har spilt med blant andre Kenny Wheeler, Ulf Wakenius, Steve Dobrogosz, Jon Christensen, Beady Belle, Hot Club de Norvege, Sinikka Langeland, Trygve Seim, Sølvguttene og Trondheim Jazzorkester.
Jo Skaansar – bass
Ine Hoem – vokal
Helge Lien – piano
Jakop Janssønn – trommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev