Lørdag 25. nov 2023 kl. 13:00

JAZZKAFÉ – ROMERIKE SOULSERVICE. Lillestrøm Jazzklubb

Lillestrøm Jazzklubb / Scene 5 - Lillestrøm Kultursenter
Lillestrøm

Snakk om å føre stafettpinnen videre! I 1970 ble Fryd & Gammen født i et lite tettsted i Høland. Lite visste vel disse unge fyrene at etterdønningene skulle dukke opp på en scene i Lillestrøm over 50 år seinere. Fryd & Gammen ble til Modne menn og sønner, hvor lang erfaring ble godt mikset med yngre mot og entusiasme. Resultatet ble imponerende bra. Modne Menn ble en musikalsk institusjon. Dessverre ble de borte én etter én og altfor tidlig.

Tom Frogner, bassist og siste opprinnelige medlem gikk bort i 2022. Da var en viktig æra over. Og hva gjør man så? Jo, legger til enda en gren på det musikalske treet og ut spretter et nytt skudd; Romerike Soulservice med Joachim Bye Svendsen i spissen. Joachim er en utmerket gitarist som vet å samle de riktige folka rundt seg. Dette er en gjeng som kan kunsten å spisse ører. Her blir det funky soul og svingende rytmer med et tett lydbilde fra vokal, rytmeseksjon, blåserrekke og Hammond-orgel. Jazz har alltid vært et element i bandet. For anledningen skal den jazzete delen av repertoaret hentes frem i tillegg til et knippe «nye» låter innenfor jazzen.

Dette blir en musikalsk tennismatch hvor harde server og kraftige backhands suser gjennom lufta og får lytterne nesten til å dukke. Dette er tøft, stilig, fargerikt og frekt. Romerike Soulservice leverer soul, funk og jazz av første klasse. Det er lov å glede seg i uker på forhånd.

De som skal yte sjeleservicen denne tidlige ettermiddagen i lumske november er:
Pål-Simen Stemmedalen, vokal
Rickard Johannesson, bass
Joachim Bye Svendsen, gitar
Eirik Hamarheim Johnsen, trommer
Glenn Eric Bråthen, orgel
Anders Angell-Olsen, trompet
Morten Tørmoen, trombone
Dagfinn Sund, saksofon

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev