Lørdag 06. nov 2021 kl. 15:00

Jazzkafe med Storbandet Fokus

Tønsberg Jazzklubb / Quality Hotel Tønsberg (Oseberg)
Tønsberg

Storbandet Fokus startet opp i 1975 I Ramnes /Våle. Musikerne kommer i hovedsak fra Re og Tønsberg.

Lena Jørgensen er orkestrets vokalist. Hun har opparbeidet seg en stor anerkjennelse i østlandsregionens jazzmiljø og er svært etterspurt som solist. Utover å holde et høyt musikalsk nivå er hun også kjent for sitt inkluderende og glade vesen, sine gode kommuniserende egenskaper og utstråling, og ikke minst sin stemmeprakt.

Stilartene som storbandet håndterer blir alltid tilpasset respektive arrangement og danner en «rød tråd» i opplegget. Det være seg tradisjonell storbandjazz, kjente “mainstream” jazzlåter, men også dansbare låter innen andre sjangere. De lar seg med glede hyre inn til ulike arrangementer som jubileer, bryllup og fødselsdagsfeiring, i tillegg til egne faste konserter på våren i Foynhagen, «swingtime» på høsten på Støperiet og julekonsert – i desember 2021 blir det i Horten kirke sammen med et stort barnekor.

Musikalsk leder/dirigent gjennom 23 år er Øyvinn Pedersen. Han er også en meget dyktig saksofonist med variert musikalsk fortid – han har spilt i popband, i Holmestrand storband og Drammen storband, og er med i Bourbon Street Jazzband som har spilt hos oss flere ganger. Han har i en årrekke instruert barn og unge (er dirigent for Geithus Musikkorps), men synes også det er gøy med «voksenopplæring».

Storbandet Fokus består av:
Saksofoner: Tom Nilsen, Anne Karine Skredegård, Vidar Berg, Roy Olsen og Gunn Hilde Kjølstad Hagen
Tromboner: Trond Antonsen, Thor Ole Johnsen, Kristoffer Myrheim og Vidar Engelstad
Trompeter: Geir Sveen, Toto Hagen, Sveinung Takle og Per Gunnar Hem
Komp: Trygve Sivertsen – gitar, Roar Myrheim – piano, Jon Ekornrud – bass og Morten Kjølstad – trommer
Vokalist: Lena Jørgensen

Pris:
Medl. kr.100 / ikkemedl. kr.200 / under 25 år gratis

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev