Lørdag 03. feb 2024 kl. 13:00

JAZZKAFÉ – HARRIETS JAZZTRIO

Lillestrøm Jazzklubb / Scene 5 - Lillestrøm Kultursenter
Lillestrøm

Harriet Müller-Tyler litt av ei dame. Ikke fordi hun bor i Ås, men fordi hun virkelig har jobbet med stemmen sin. Og at hun nå har fått alt til å stemme, får du høre denne første lørdagen i februar. Harriet er sanger, sangpedagog, inspirator og komponist.

Bakgrunnen hennes er fra konservatoriet i Wien, hvor hun utdannet seg som musikalartist, og senere som jazzsanger og pedagog. Hun også utdannet ved Complete Vocal Institute i København. Men nå er det Lillestrøm som gjelder. Og der blir det mye jazz. Og ganske sikkert MYE Ella Fitzgerald, for Harriet og trioen hennes, med bassisten Daniel Lind og gitaristen Svein Erik Martinsen Ånestad, har et eget Ella-program på menyen. Bare å glede seg til A-Tisket-A-Tasket, It’s Only A Paper Moon, Misty og alle stjerneskuddene Ella hadde på schlagerhimmelen.

Med seg har hun et par sterke kort: Svein Erik Martinsen Ånestad, som spiller med blant andre Hilde Louise Asbjørnsen, The Milkmen, Jazzetaten og Prima Vista Social Club. Du må ha tunga i rett munn og fingra på riktig sted på gripebrettet i dette selskapet. Bassisten heter Daniel Lind og er et råskinn på det digre instrumentet. Han spiller også med Jazzetaten, Lorenzo Nardocci og Solid.

Harriet Müller-Tyl, vokal
Stein Erik Martinsen Ånestad, gitar
Daniel Lind, bass

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev