Lørdag 10. jun 2023 kl. 13:00

Jazzkafé: Bruna Santana & Mas Que Nada // Lillestrøm Kultursenter

Lillestrøm Jazzklubb / Scene 5 - Lillestrøm Kultursenter
Lillestrøm

Det spiller ingen rolle om det skulle snø den 10. juni i Lillestrøm, på Scene 5 blir det hot-hot-HOT når Mas Que Nada – Oslo Bossa Nova Ensemble – spiller “The Girl From Ipanema” og andre melodier man forbinder med musikere som Antonio Carlos Jobim og Joao Gilberto fra Rio de Janeiro.
Den gloheite kvintetten tolker også den svenske samba-vise-varianten, inspirert av bl.a. Lill Lindfors og Cornelis Vreeswijk. Her får du musikalske perler på portugisisk, svensk og norsk. Gled deg til anekdoter om brasiliansk populærmusikk og dens suksessfulle vei til Skandinavia på 1960-tallet.

I front står den dyktige sangerinnen Bruna Santana fra Sao Paulo i Brasil. Hun er bosatt i Oslo og er en meget erfaren og dyktig formidler av samba og bossa nova. Denne gang hopper nestor Harald Bergersen inn på saxofon. Harald har jammet med selveste Stan Getz, som et par år senere spilte på superhiten “The Girl From Ipanema”. Vent deg også spennende versjoner av So Danco Samba, Desafinado og en drøss andre brasilianske hoftebalsamerende toner. Her skal det spres skikkelige brasilianske vibber.

Gled deg til en festettermiddag på Lillestrøm jazzklubb med Mas Que Nada:
Bruna Santana – vokal
Espen Anker – gitar, vokal
Harald Bergersen – tenorsax
Jens Fossum – kontrabass
Torstein Ellingsen – perkusjon

Lørdag 10. juni, Lillestrøm jazzklubb kl. 13.00 – 15.00.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev