Søndag 20. sep 2020 kl. 15:00

Jazzbarna inntar Sentralen

Improbasen / Sentralen, Forstanderskapsalen
Oslo

Søndag 20. september er det sesongpremiere for Improbasen’s konsertserie på Sentralen. Denne høsten skal det eksperimenteres skikkelig, ved å sette sammen band på tvers av tidligere konstellasjoner. 20. september får vi høre en gjeng som har vært med på vanvittig mange prosjekter, men ikke så mye sammen. Lina Mosli Sæther (altsax), Melina Bjørndal (piano), og Una Stenbråten Harildstad (trommer), har alle spilt konserter i Italia, og de har alle vært på turné i Japan og en rekke andre land, men altså ikke sammen. Dermed blir det nye innfallsvinkler både for publikum og utøvere. Som om ikke dette var nok, foregår konserten denne gangen i selvelste Forstanderskapsalen, så her er det håp om å få plass til alle på tross av smittevernreglene.

Improbasen har spesialisert seg i å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Denne gangen får bandet boltre seg på Forstanderskapsalens flotte Steinway-flygel, så her vil de tre unge talentene gå skikkelig i dybden, og presentere kompleks jazz på internasjonalt nivå. På repertoaret står komposisjoner av Keith Jarrett, John Coltrane, Ornette Coleman og Miles Davis, samt et knippe elleville versjoner av jazzens fineste standardlåter. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Konsertene på Sentralen fortsetter utover høsten, med nye grupper hver måned. Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev