Søndag 08. des 2019 kl. 15:00

Jazzbarna inntar Sentralen

Improbasen / Sentralen
Oslo

Søndag 8. desember kan du oppleve årets siste utgave av Improbasen’s konsertserie på Sentralen i Oslo. Improbasen har spesialisert seg i å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz.

Det vakte stor oppmerksomhet da Improbasen denne høsten sendte en gruppe 12-14-åringer på turné i Japan, samtidig som en annen gruppe reiste til Portugal. Denne gangen får vi høre en gruppe som i tur og orden har vært på turné begge steder. Flere av disse har også turnert i Sveits, og spilt konserter i Sverige, Danmark og Italia for å nevne noe. Det er med andre ord et svært garvet lag vi får møte denne søndagen.

I dagene fram mot konserten vil vi jobbe sammen med den profesjonelle italienske bassisten Ilaria Capalbo, som vil være med å sette preg på konserten.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Her vil Lina Mosli Sæther (altsax), Ole-Xin Foss (piano), Guro Frøseth (bass) og Maria Rosenlund (trommer) gå skikkelig i dybden, og presentere kompleks jazz på internasjonalt nivå.

Konsertene på Sentralen fortsetter på nyåret, med nye grupper hver måned. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev