Søndag 03. nov 2019 kl. 15:00

Jazzbarna inntar Sentralen

Improbasen / Sentralen
Oslo

Søndag 3. november fortsetter Improbasen’s konsertserie på Sentralen i Oslo. Improbasen har spesialisert seg i å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz.

Det vakte stor oppmerksomhet da Improbasen for noen uker siden sendte en gruppe 12-14-åringer på turné i Japan, samtidig som en annen gruppe reiste til Portugal. Begge gruppene gjorde stor suksess, og det er gruppen som turnerte i Japan som denne søndagen endelig skal presentere det spennende repertoaret for hjemmepublikumet.

Erin Dahl Gaare (altsax), Melina Bjørndal (piano) og Una Stenbråten Harildstad (trommer) turnerte Japan fra nord til sør, med en rekke konserter i store konsertsaler og anerkjente jazzklubber, og er ønsket tilbake alle steder de opptrådte. Det er utrolig hva en slik turné gjør med samholdet og nivået på et band, og det er med stor stolthet vi presenterer dette svært komplekse og godt innarbeidede repertoaret for Oslo’s jazzpublikum.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Her kan de unge talentene gå skikkelig i dybden, og presentere kompleks jazz på internasjonalt nivå.

Serien presenterer i første rekke elever ved Improbasen, men enkelte av konsertene vil også bli toppet med gjester fra inn- og utland. Samtidig fortsetter den svært godt etablerte konsertserien Barnas Jazzscene på Victoria.

Det forventes at disse to konsertseriene vil bidra til å løfte fram en ny generasjon jazztalenter. Konsertene på Sentralen fortsetter med nye grupper hver måned utover vinteren og våren. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.

Pris:
50/20

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev