Søndag 19. des 2021 kl. 15:00

Jazzbarna inntar Sentralen

Improbasen / Sentralen
Oslo

Søndag 19. desember er det sesongavslutning for serien Jazzbarna inntar Sentralen. Denne høsten har Improbasen tatt igjen SKIKKELIG for den reduserte aktiviteten forrige vinter, med en imponerende konsertrekke.

Og jammen klarer de å dra i land denne siste også, ettersom konseptet for denne serien i det luftige og romslige Produksjonsrom 1, passer helt perfekt til de nye retningslinjene for kulturopplevelser i trygge omgivelser.

På denne siste konserten slår vi skikkelig på stortromma, med Elinor Brørby Placucci på altsax, Bjalla Beintudóttir Dalsgarð på gitar, Rhona Ustunel på piano, Alva Salomon Grønning på bass, og Mina Toda Bernhardsen på trommer

Denne flotte gjengen er i ferd med å bli en ny supergruppe. Alle fem har hatt en vanvittig utvikling under pandemien, og er nå klar til å ta fatt på alle de spennende prosjektene som venter dem når tiltakene letter utover våren.

På repertoaret står bl.a. komposisjoner som har blitt gjort legendariske av store artister som Miles Davis, John Coltrane, Lennie Tristano og Ornette Coleman, framført av et band med uforskammet ungt alderssnitt.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev