Søndag 12. des 2021 kl. 15:00

Jazzbarna inntar Sentralen

Improbasen / Sentralen
Oslo

Søndag 12. desember fortsetter Improbasens konsertserie på Sentralen. Denne høsten har Improbasen tatt igjen SKIKKELIG for den reduserte konsertaktiviteten forrige vinter, og det blir faktisk to konserter også i desember.

Denne søndagen får vi møte noen av de mest erfarne elevene, med Lina Mosli Sæther på altsax, Lina Vindenes på vibrafon, Melina Bjørndal på piano, og Una Stenbråten Harildstad på trommer.

Disse fire har litt av en merittliste bak seg, med konserter og turnéer i Sveits, Italia, Portugal og Japan, i tillegg til de nordiske landene. Lina Vindenes går nå på musikklinja, og de andre tre er nok på full fart dit. Dermed blir denne konserten også en del av den nye ungdomssatsingen vår, der vi bygger bro mellom disse årsklassene.

På repertoaret står bl.a. flere låter fra John Coltrane’s periode på Atlantic, med komposisjoner og besetninger som sprengte grenser og åpnet nye landskap for improvisasjon og samspill.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev