Søndag 24. okt 2021 kl. 16:00

Jazzbarna går til kirken

Improbasen / Sofienberg kirke
Oslo

Etter et flott initiativ fra Oslo Musikkråd, arrangerer Improbasen en eksperimentell jazzkonsert i Sofienberg kirke 24. oktober. Her stiller noen av de mest erfarne elevene, med gjester fra Danmark, og fra det unge impro-miljøet i Oslo. Sofienberg er en av de fineste konsertkirkene, og svært mye brukt til innspillinger, så dette blir en sterk kombinasjon!

Konserten inngår som en del av Improbasen’s nye ungdomssatsing. Vi får høre saxofonistene Erin Dahl Gaare og Lina Mosli Sæther, vibrafonisten Lina Vindenes, bassisten Guro Frøseth, og trommeslageren Una Stenbråten Harildstad, som alle er svært erfarne, og har deltatt på et utall prosjekter i inn- og utland.

Ekstra hyggelig blir det å få et gjensyn med pianisten Amalie Bendixen fra Esbjerg på Syd-Jylland. Vi får også møte den unge cellisten Marta Wallumrød Orning som ble presentert på Nasjonal Jazzscene i fjor høst.

Det blir altså ikke en kirkekonsert i tradisjonell forstand, selv om det blir elementer som vekselspill og andre ingredienser der hele kirkerommet tas i bruk.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev