Tirsdag 18. apr 2023 kl. 20:00

Iren Reppen – Terje Nilsen altså! | Konsert og programslippfest for Jazzfest 2023

Trondheim Jazzfestival / Olavshallen
Trondheim

Programmet til Jazzfest er komplett, og tradisjonen tro inviterer vi til konsert for å feire begivenheten!
IREN REPPEN «Terje Nilsen, altså!»

18. APRIL 2023 | OLAVSHALLEN LILLE SAL | KL 20:00

Årets programslippfest vies til en fersk konsertproduksjon som har gjort enorm suksess siden premieren i februar, og som nå går sin seiersgang over hele landet. Terningkastene trillet seksere i full fart og i Yatzy-språket ble det fem like, fullt hus og bonus umiddelbart!
Skuespiller Iren Reppen har vært ansatt på flere norske teatre og hatt kjempesuksess med egne forestillinger i en årrekke. Nå er hun tilbake med enda en suksess – sammen med gitarist Håvar Langås Bendiksen og keyboardist Johannes Winther Farstad har hun dannet en trio til ære for deres felles store helt: Terje Nilsen.
Terje var den cooleste av de coole, fordi han levde som han gjorde, sang som han sang, skrev tekster om kjærlighetslengsel, om byen, om naturen, om damer og øl – og ikke minst om seg selv. Briljant gjort, alt sammen.
Jazzfests publikum kjenner jazzmusikeren Terje Nilsen veldig godt, da han sto for magiske opplevelser under åpningen av festivalen både i 2006 og 2017.
Med Iren Reppens formidlingsevne og Terje Nilsens låtskatt er utgangspunktet det aller beste for en superfin konsertopplevelse.
Løp og kjøp! Her blir det rift om billettene.

—- Ordinær: 450,-
—- Jazzfest-venn: 350,-
📍 https://www.jazzfest.no/…/iren-reppen-terje-nilsen-altsa

Husk å bli Jazzfest-venn og få rabatt på våre konserter, eksklusive tilbud og nyheter før alle andre! Registrer deg her: https://trondheimjazzfestival.mailmojo.page/jazzfestvenn/

Foto: Monica Jensen, ARTandEYE Studio

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev