Lørdag 16. mar 2019 kl. 17:15

Ida Heidel / Ketil Gutvik

Nesodden jazzklubb / Galleri Vanntårnet
Nesodden

Impro!

For alle som har hatt en smule oppmerksomhet i retning av hovedstadens improscene i løpet av de siste tyve årene bør Ketil Gutvik være et kjent navn. De siste årene har gitaristen Ketil Gutvik turnert fem ulike kontinenter med Paal Nilssen-Loves Large Unit. Siden 2003 har han arrangert den årlige sommerkonsertserien Gutvik Ukentlig med sammenstillinger av norske og internasjonale størrelser innenfor improvisasjonsmusikk. I 2001 tok han initiativ til konsertserien Fritt Fall, som han fortsatt er med å arrangere på Kulturhuset i Oslo.

Ida Heidel er en merittert komponist og fløytist, med en rekke spennende samarbeid bak seg. Bla med Claude Barthélemy, Per Zanussi, Reggie Workman, Chris Potter, Egil Kapstad, Jan Gunnar Hoff m.fl.
Musikken hennes er fremført over store deler av verden. Hennes utøveraktivitet har hovedsakelig foregått i Frankrike og USA. Konserten hos Nesodden jazzklubb er en god anledning til å stifte bekjentskap med en musiker som har en omfattende produksjon og har høstet superlativer og priser fra mange hold.

Ida Heidel – fløyte, Ketil Gutvik – gitar

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Nesodden kommune
Foto: Cora Heidel Engelsen

Arr: Nesodden jazzklubb

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev