Tirsdag 05. jun 2018 kl. 19:30

Hot N Spicy + Mads Mathias

/ House of Foundation
Moss

Velkommen til jazzkveld på HOF med Hot N Spicy og Mads Mathias!

Hot N Spicy er en akustisk jazztrio som består av fiolin, kontrabass og gitar/ vokal. Trioen har spilt sammen siden de møttes på Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2000. Gjennom årene har de utviklet sin helt egne stil med et unikt samspill og et uttrykk som både er tradisjonelt og moderne. Den danske Jazzlegenden Svend Asmussen uttalte at de var et av hans favorittband.

Med seg på denne turneen som legger innom Moss har de Mads Mathias som gjest på saksofon og vokal. De gav nylig ut en innspilling sammen som har fått svært god omtale. Mads Mathias har de siste årene markert seg som et av de hotteste navnene i dansk jazz og er ofte solist med det verdensberømte DR-Big Band. I 2017 var han en av solistene på BBC Proms i Royal Albert Hall noe som har satt fart i hans internasjonale karriere.

Gitarist Svein Erik Martinsen er for øvrig av lokalt opphav, oppvokst i Rygge og med en nå svært solid musikerkarriere i bagasjen.

Velkommen til en lun kveld med et knippe jazzmusikere i det absolutte topp-sjiktet, ispedd en god dose humor og mange musikalske krumspring.

Musikerne er:

Mads Mathias (DK) – saksofon og vokal
Bjarke Falgren (DK) – fiolin
Lars Tormod Jenset – kontrabass
Svein Erik Martinsen – gitar og vokal

Inngang kr 220,-

Velkommen!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev