Søndag 19. jul 2020 kl. 18:00

Holum trio

SALT Art - Music / SALT Arena, Langkaia 1
Oslo

Holum trio. Foto: Norcd.no

UTEKONSERT PÅ SALT, KULTURLANDSBYEN PÅ KAIKANTEN VED MUNCHMUSEET OG OPERAEN

JazzRamp presenterer:
Holum Trio spelar ærlig og utadvendt improvisasjonsmusikk forankra i sterke komposisjonar. Sidan starten i 2011 har trioen spelt over 70 konsertar i inn og utland og held stadig eit høgt aktivitetsnivå. Bandetutforskarkrysninga mellom improvisasjonsmusikk og meloditeften imoderne pop.Dette resulterer imusikk som er utadvendt ogtilgjengelig, framsynt og open.

Med ei særeigen instrumentsamansetning dermusikarane gjevrom for melodiske ogdynamiske klangflater og vågaråla ein enkelmelodi skape spenning,skapar trioen ny norskog særeigenjazzmusikk. 1.februar 2019 slapp Holum Trio si andre plate«Borte» på AMP Records. Då vår debutplate «Heim» var inspirert av våre røter og Sunnmøres dynamiske natur, ser vår andreplate meir ut over landegrensene.

Bandmedlemmene har sidan den første plata reist mykje og dreg med seg nye kulturar og musikalske uttrykk inn i denne plata.

Vegard Holum – trompet, Stian A. Andersen – bass, Øystein Aarnes Vik – trommer

«The vocals under the brass line on the opening Strandpark seem to come out of a forgotten 50sfilmsoundtrack… I enjoy this record very much indeed and have played it on repeat over several evenings.»-Brian Morton, Jazz Journal UK
«Jeg er vild med den måde de også bruger deres vokaler på-en ekstra instrumental farve i deres storemusikalskepalet … i sin helhed en smuk, eksperimenterende rejse i musikalske lag og farver.»-Helle Marstrand, Jazz Special DK
«Et band av sin tid, som har skapt en flott, småfrika og forsiktig søkende trioskive som glir rett inn på reservatetblant moskuser, kongler og assorterte krypdyr.»-Filip Roschauw, Jazznytt

KORTREIST FESTIVALFØLSELSE PÅ EN UNIK KONSERTARENA:

SALT art & music er en «kulturlandsby» lokalisert på kaia, kort vei fra Oslo S med operaen og det nye Munchmuseet som naboer. SALT er et av få steder du kan oppleve livemusikk og få en ekte festivalfølelse i sommer.

SALT rommer mye, Oslos største uteservering, flere badstuer, kunstprosjekter og matboder som serverer street-food. De kan friste med fersk sjømat, økologisk vegetarmat, ekte italiensk pizza og saftige burgere.

Bordservering av både mat og drikke sikrer dere en trygg konsertopplevelse og rask service; ingen flere køer! Den store utendørs konsertarenaen er nå designet til myndighetens pålegg om maks 200 gjester.

Informasjon covid-19:
Pyramidecenen, SALTs utendørsscene har en kapasitet på 2000 mennesker. Med utgangspunkt i nye restriksjoner i forhold til lyd og antall publikum, har vi designet et intimt festivalområde med sittende kapasitet til 200 mennesker. Publikum vil bli vist av vårt vertskap til bordene. Vi oppfordrer alle å komme i god tid før konsertstart!

Sittegruppene er plassert slik at de ivaretar funksjoner som mobilitet og avstand. Fra sittegruppene har publikum mulighet til å bestille både mat og drikke. Våre mataktører kan dere finne her: https://www.salted.no/food

Showstart: 19.00
Dørene åpner og innslipp: 18.00

ID: 18

Kjøpsbetingelser

Det er viktig for oss å kunne invitere dere til en trygg arena. Vi ber derfor om at dere leser våre kjøreregler før dere kjøper billetter.

Kom i god tid. Dørene åpner 1 time før showstart. De beste plassene blir delt ut først.
Alle gjester blir fulgt i grupper til bordene sine, dette tar lengre tid enn et vanlig innslipp.
Bli hjemme om du er syk.*
Billetten din er personlig, og kan ikke overdras av andre.
Kjøper du billett til flere er det viktig at du vet hvem som benytter billettene, dette for å kunne gjennomføre en eventuell smittesporing i etterkant av arrangementet.
Ved å kjøpe billett samtykker du til at kontaktinformasjonen din lagres i inntil seks måneder. Informasjonen vil ikke viderebringes med unntak av ved eventuell smittesporing
Volum er også en del av myndighetenes reguleringer, så man ikke må lene seg inntil hverandre for å prate sammen, derfor vil sommerens konserter spilles på et lavere volum enn hva som er vanlig

* Myndighetene har pålagt alle å holde seg hjemme om man har sykdomssymptomer, dette gjelder i aller høyeste grad om du skal besøke en konsert/show. Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter som ikke blir brukt grunnet sykdom.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev