Lørdag 30. nov 2019 kl. 18:30

Historien om The Andrews Sisters med Underholdningsvogna og Ski Storband

Ski Storband / Rådhusteatret
Ski

”The Andrews Sisters” er en musikkteaterforestilling produsert av Underholdningsvogna, som forteller historien om de tre norsk-amerikanske søstrene som tok verden med storm med sin fantastiske sceneutstråling og stemmeprakt i 30- og 40-årene. Søstrene hadde norsk mor og det sies at det var fra sin norske familie søstrene fikk sin musikalitet fra. De vokste opp i Mound i Minneapolis, og startet sin karriere som sangere i varietéteateret. De slo gjennom med låten ”Bei Mir Bist du schöen” i 1938, fikk kallenavnet Dronningene av jukeboxen”, og solgte over 100 millioner plater og – de hadde flere topp 10-plasseringer enn The Beatles og Elvis.

Musikken har masse energi og fenger på tvers av generasjoner.

Velkommen til en sprudlende musikalforestilling med Ski Storband og Underholdningsvogna – med Maiken Kroken, Benedicte Barra og Kjersti Ekman!

Bandet er under ledelse av bandets faste musikalske leder – Biørn Barlo!

Arrangementet mottar støtte fra Ski kommune og Norsk Jazzforum!</p<

Underholdningsvogna AS er et kompani som eies og driftes av Kjersti Vatnan Ekman, Maiken Stølan Kroken og Benedicte Barra Kvinge. De tre damene er alle tre utdannede musikere fra England (LIPA, University of Chichester) , samt har pedagogikk fra Norges Musikkhøgskole.

Siden 2013 har Underholdningsvogna produsert og turnert med ulike musikkteaterforestillinger og konserter for publikumsgruppen 50+ og besøkt flere hundretalls spillesteder over hele landet. I tillegg samarbeider de med storband og gjør også små og store eventjobber for næringslivet og til private arrangementer.

Våren 2019 var Underholdningsvogna å se på TVNorges nye program All Together Now! hvor de kom til finalen med sine jazzversjoner av Trang Fødsels «Kursiv» og Beatleslåta «Can’ t Buy me love». I 2015 gjestet de «Beat for Beat» på NRK og våren 2017 var de å høre i radioprogrammet ”Spillerom” på P2. Denne høsten er Vogna stort sett på veien med forestillingen «På en grønnmalt benk i haven» gjennom Teater Ibsen i Telemark, samt sin nyeste produksjon «Nylonstrømpa – da mor ble sexy!».

FØLG jentene på www.underholdningsvogna.no eller «https://www.facebook.com/underholdningsvogna/.

Konserten er Ski Storbands årlige hovedkonsert, hvor vi gjerne presenterer litt større konsertformater enn det vi har på våre storbandcaféer i løpet av året. De siste årene har Ski Storband presentert Rebekka Bakken, Silya, Margareta Bengtson, Mariann Aas Hansen m.fl. på våre hovedkonserter.

Bandets besetning

Kjersti Vatnan Ekman, Maiken Stølan Kroken og Benedicte Barra Kvinge – vokaler

Biørn Barlo – musikalsk leder

Hanne Gundersveen – lead alt.sax, sopransax, fløyte, klarinett
Tor Grefsgård – 2. alt.sax, fløyte, klarinett
Svein Halvor Knutsen – 1. tenor.sax, klarinett
Nina Seland Trulsrud – 2. tenor.sax, klarinett
Pål Vinland – baritone.sax, bassklarinett

Einar Jemtland – lead trompet, flugelhorn
Geir Hauger – 2. trompet, flugelhorn
Terje Fossli Pedersen – 3. trompet, flugelhorn
Kari Solheim – 4. trompet, flugelhorn

Geir Gaarder – lead trombone
Fredrik Frantsen Gusdal – 2. trombone
Odd Pettersen – 3.trombone
Torbjørn Eide – basstrombone

Arne Kirkhorn Rødvik – piano
Øystein Valldal – gitar
Odd Dalbye – bass
Erlend Omvik – trommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev