Lørdag 12. des 2020 kl. 21:00

Hilde Louises strømmejul

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Korona og Oslos utvidede tiltak mot smitten satte en definitiv stopper for å være i samme rom som Hilde Louise Asbjørnsen og hennes orkester i år.

Men Asbjørnsen er nærmest ustoppelig i sin juleglede og derfor er Nasjonal jazzscene glade for å kunne stråle både henne og bandet hennes direkte hjem til deg. Hele banden stiller på Victoria og konserten sendes i sanntid klokken 21.00 neste lørdag, den 12. desember.

Å høre og se konserter sammen har en helt egen magi så vi håper du vil dele opplevelsen med oss og mange andre. Jazzscenen lover de skal sørge for at julestemningen fra musikken kommer nært deg, Hilde Louise har nemlig nok kraft til å bryte igjennom enhver skjerm!

Så servér noe godt og demp belysningen, vi skal sørge for at julestemningen fra musikken kommer nært deg. Til og med i år, har vi for åttende gang den utsøkte gleden av å kunne ønske velkommen til Hilde Louises jul, denne gangen hjemme i stuen din!

Hilde Louise Asbjørnsen – vokal, Anders Aarum – piano, Svein Erik Martinsen – gitar, Jørgen Gjerde – trombone, Atle Nymo – saksofon, Kåre Nymark jr. – trompet, Jens Fossum – bass, Hermund Nygård – trommer

Foto: Anna-Julia Granberg – BLUNDERBUSS

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev