Onsdag 14. des 2022 kl. 19:00

Harlem Spirit of Gospel

Cosmopolite / Cosmopolite
Oslo

Harlem Spirit of Gospel er koret som får publikum til å reise seg sammen for å synge og danse til livsbejaende gospelmusikk.

– Det fungerer i alle land, sier grunnleggeren av koret Anthony Morgan, og som snakker av erfaring fra turneer med koret i alle verdens hjørner.

I år er bandet på turne med Oprah Winfrey, før de skal fremføre rundt omkring i Europa senere på året. I ti år har koret vært på utsolgte turneer og møtt et bergtatt publikum hvor enn de opptrår.

The Harlem Spirit of Gospels spirituelle leder er Pastor Reene F. Washington Gardner av Memorial Baptist Church i Harlem, New York. Multitalentartisten og leder av koret, Anthony Morgan, hadde en drøm om å bringe sammen de utallige gode gospelsangerne i Harlem for å synge og utføre gospelmusikk og spre evangeliets budskap over hele verden.

Koret er med sine håndplukkede sangere kjent for er å trollbinde publikum med sine unike stemmer, sterke tilstedeværelse og sjelfulle musikalske arrangementer. Det Grammy-nominerte koret krysser en rekke musikalske sjangere, og synger i tillegg til tradisjonell gospel også sanger fra jazz, pop og R&B.

Sangernes forbløffende musikalske gaver har gitt dem muligheten til å opptre med svært mange kjente artister. Blant dem er Stevie Wonder, Diana Ross, Cindy Lauper, Aretha Franklin, Christina Aguilera, Ray Charles og Nelly Furtado.

Disse unike og håndplukkede stemmene som utgjør koret tar med seg sin kjærlighet til Gud og lidenskap for musikken med seg på scenen. The New Pittsburgh Courier skriver i sin anmeldelse fra en konsert:

«Morgans Inspirational Choir of Harlem fremførte salmer og gospel som etterlot seg et trollbundet publikum. Richard Smallwoods «Total Praise» ga publikummerne tårer i øynene av den vakre fremførelsen».

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev