Lørdag 23. sep 2023 kl. 20:00

Flukten

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Joyful, playful acoustic quartet

Lørdag 23. september, kl 20.00. Dørene åpner kl 19.00 – kr 290/240/190

Flukten kom som en frisk bris inn på Victoria pandemisommeren 2020 og blåste tiltrengt luft inn i hva man må kunne kalle en ganske klam og oksygenfattig tilværelse. Av naturlige årsaker var det ikke altfor mange som fikk oppleve denne første konserten, men de heldige få som var der, kom ut ømme i sjela og med tro på framtida. Den Spellemann-vinnende debutplata som kom året etter, heter da også passende nok «Velkommen håp» og var en eksplosjon av gledesfylt og lekende musisering fra noen av landets mest talentfulle musikere.

Flukten er summen av de fire musikernes uttrykk, dyrket frem i band som Atomic, Espen Berg Trio, Gurls, Skadedyr og en bråte andre: Saksofonisten Hanna Paulsbergs mangefasetterte og kompromissløse tone; Marius Klovning som befinner seg et sted midt mellom John Scofield, soul og western; Hans Hulbækmos melodiøse trommespill; Bárður Reinert Poulsen som driver det hele fremover med stødig, svingende hånd.

Etter konserten på Maijazz tidligere i år skrev Jazz i Norges anmelder at Flukten “ikke er ute etter å være vrange, men de innynder seg heller ikke”. Det lover godt.

Hanna Paulsberg – saksofon, Marius Klovning – gitar, Bardur Reinert Poulsen – bass, Hans Hulbækmo – trommer

Foto: Bjørn Opsahl

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev