Søndag 07. mar 2021 kl. 14:00

Familiekonsert med Swing’it

Tromsø Jazzklubb / Verdensteateret Kino
Tromsø

7. mars kommer Swing’it til Tromsø for å spille Disney for hele familien! Bandet har blitt omtalt som det hotteste tradjazzbandet i landet, og har gjort seg bemerket med en unik evne til å favne bredt hos publikum. I løpet av de siste årene har de spilt mange hundre konserter i både inn- og utland. Bare i 2019 spilte de over 100 konserter i Norge, Storbrittania, Spania, Kroatia og Frankrike. Med over 50 konserter på Kongsberg Jazzfestival er Swing’it det mestspillende bandet i festivalens historie. Bandet er også kjent fra Norske Talenter, der de sjarmerte publikum og dommere med sanger som Som det Faller Seg og Å Bli som Du og tar lytterne med på en reise tilbake til jazzens opprinnelse på starten av 1920-tallet.
I Tromsø tar Swing’it med seg kjente og kjære Disney-sanger og jazzer dem opp slik at hele familien virkelig kan swinge med. Vi kan forvente oss et forrykende show, proppfullt av god stemning, allsang, ablegøyer og improvisasjon rundt slagere fra filmer som Løvenes Konge, Aladdin, Jungelboken, Aristokattene og Tarzan.

Konserten er en del av en turné som går innom Narvik, Tromsø, Bardufoss og Stokmarknes. Turnéen er støttet av Nordnorsk Jazzsenter

Besetning:
Martin Jarl Velsin – Trompet/vokal
Edvard Bondi Knowles – Sax/klarinett
Jan Ivar Ekroll – Piano/trompet
Mathias Dons – Banjo/vokal
Håvard Mathisen Tanner – Bass
Håkon Kvam – Trommer.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev