Lørdag 25. mar 2023 kl. 20:00

Ella & Frank meets Basie: Det Nye NSB med Majken Christiansen og Ingar Kristiansen

Cosmopolite / Cosmopolite
Oslo

Count Basie er en av verdens mest kjente storbandledere gjennom tidene. Han har hatt stor betydning for utviklingen av sjangeren ved siden av å skape en stor interesse blant publikum. I 1935 startet han sitt eget storband som han kalte for Count Basie Orchestra. Bandet har gitt ut utallige kritikerroste plater samt jobbet med flere av datidens store artister. Basie har blant annet gjort samarbeid med artister som Ella Fitzgerald og Frank Sinatra. Samarbeidene har endt ut i plater som «Ella and Basie» og «Frank Sinatra & Count Basie: The complete reprise». Det er disse to platene Det Nye Norske Storband tar utgangspunkt i når vi inviterer til en helaften med kjent musikk fra datidens populærmusikk. Publikum får høre kjente låter som «Fly me to the moon», «Dream a little dream of me» og «On the sunny side of the street”.
Det Nye Norske Storband under ledelse av David Hveem har med seg de fantastiske vokalistene Majken Christiansen og Ingar Kristiansen som skal være med på å sette standarden for denne festaften med dans og musikk.
Til denne helaften på Cosmopolite er mennesker i alle aldre invitert. Konserten er for deg som ønsker å oppleve musikk fremført av datidens stjerner på ny med et helprofesjonelt ensemble og flotte solister. Konserten er også for deg som ønsker å danse til musikk som virkelig swinger. Cosmopolite legger opp til at du virkelig får oppleve hvordan det var å være på konsert med Count Basie Orchestra på 60-tallet. Det skal swinge, det skal koke og det skal bli en festaften uten like over to storband-set. Dette er en aften for hele familien, hele vennegjengen, alle jobbkollegaene, alle som er glade i å danse og alle storbandentusiaster.
Det legges opp til at det er mulig med sitteplasser for de som ønsker det og det vil også være dansegulv for de som ønsker dette. Det selges alkohol i baren så alle under 18 må ha med seg en edru verge.
Konserten egner seg for alle som er glade i live musikk.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev