Lørdag 28. jan 2023 kl. 20:00

Eberson

Tynset Jazzklubb / Storsalen, Tynset kulturhus
Tynset

Far og datter-duoen Eberson åpner vårsesongen på Tynset jazzklubb. Mange kjenner den legendariske gitaristen og komponist Jon Eberson fra band som Moose Loose, Blow Out, Jon Eberson Group. Andre forbinder kanskje navnet med hans datter Marte Eberson, kjent fra Highasakite, Løv, en rekke flotte jazzensembler, og nå senest som soloartist. Deres samarbeid debuterte i 2018 med albumet “Empathy” og i 2021 kom oppfølgeren “Between Two Worlds”. Samlet sett har de erfaringer fra svært mange sjangre innen jazz, pop og rock og resultatet er et lydbilde der det råe møter det sårbare, det drømmende møter det dynamiske.
Jon og Marte har sparket opp mentale dører og tar oss med ut i store, røffe landskaper – godt hjulpet av tungvekterne Aksel Skalstad på trommer, Jo Berger Myhre, bass og Morten Qvenild på elektronikk, som alle har ridd stormer før.
I sporene kan du høre glede og kreativitet, gjensidig fascinasjon og uredd spill. Denne konserten kommer til å bli en opplevelse, en utrolig fin samling musikere med et nydelig materiale å breie seg på!
Jon Eberson – gitar, Marte Eberson – keys, Morten Qvenild – keys, Jo Berger Myhre – bass, Axel Skalstad – trommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev