Fredag 09. des 2022 kl. 00:00

Christmas came early – Oddgeir Berg Trio

/ Jazz På Kampen
Kampen Kirke

Årets juleturné for Oddgeir Berg Trio starter hos ærverdige Ronnie Scott´s i London. Før de tar noen konserter i Norge og deretter i Tyskland.

Oddgeir Berg Trio er på jakt etter kjernen i julens tradisjonelle musikk med
utgivelsen Christmas Came Early. Glade jul, En rose er utsprungen og den nesten obligatoriske Deilig er jorden er sammen med andre velkjente juletoner innspilt i en personlig versjon og i jazzens formspråk, men likevel med en uvanlig respekt for intensjonene for de nå klassiske komposisjoner.

«..the three players grinning like your oddball uncles (who may have had a drink or two) in their Sunday bests in front of a fireplace encasing crackling flames—the music is top notch, every bit as accomplished, gorgeous, nuanced and understated as the sounds heard on their excellent previous albums»
-Dan McClenaghan, All About Jazz

«Dette er musikk og versjoner som har det i seg til å kunne bli plukka frem igjen år etter år. Det betyr at de har evighetens stempel på seg – vanskelig å få noen bedre stempel enn akkurat det. Terningkast: 5»
-Tor Hammerø, Nettavisen

«..det er en sober og fin plate vi får servert på sølvfat. De tre musikerne legger seg i et slags Paul Bley-landskap, samtidig som det låter ytterst skandinavisk, og uten de beveger seg altfor langt unna de kjente melodiene. Men de improviserer delikat rundt de kjente komposisjonene, og om det skal spilles noe musikk mens julemiddagen inntas, så tror jeg at det blir Oddgeir Berg Trio i år.»
-Jan Granlie, Salt Peanuts

Oddgeir Berg – Piano
Audun Ramo – Bass
Lars Berntsen – Trommer

Konsertstart kl 19.00

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev