Fredag 01. nov 2024 kl. 18:00

China Moses

Bærum Kulturhus / Bærum kulturhus
Bærum

Datteren til Dee Dee Bridgewater står så til de grader på egne bein som artist. Sangeren, låtskriveren og produsenten China Moses har bygget seg opp en lojal fanskare i USA og Europa. Med en oppvekst i både LA og Paris, har hun tatt med seg det beste fra to kontinenter i en særegen, stolt og distinkt soul/R&B/jazz-miks.

Fra Tin Pan Alley til hip-hop
Albumet Nightintales gir et godt bilde av hvem China Moses anno 2024 er. Akustisk R&B med storband-hooks. Sløye hip-hop beats med strykearrangementer. Lekker moderne soul med lette anstrøk av gospel-koring. Et kjent og kjært Tin Pan Alley-landskap. Stilsikkert og smakfullt.

Moses har solide røtter i den amerikanske jazztradisjonen, noe annet ville vel vært underlig, gitt opphavet. Hun har tidligere, med stor suksess, hyllet Dinah Washington gjennom plateinnspillinger og turneer. Som få andre, kan China på sine konserter sjonglere standardlåter og hip-hop beats om hverandre.

Og slik er gjerne hennes live-opptredener: en sjangervandring der fokuset og samspillet er sylkvasst. Hun forvalter en stolt vokaltradisjon, og utfører oppgaven på beste måte.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev