Søndag 03. nov 2019 kl. 16:00

Charles Lloyd Kindred Spirits – kl 16.00

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

The legend is still going strong and as relevant as ever

Blant musikkritikerne er det konsensus om at Charles Lloyd har aldri hørtes bedre ut enn det han gjør nå! Dybden i uttrykket hans reflekterer erfaring og ro. Lloyd har hatt en lang og legendeaktig historie i musikkverdenen, men hans motto er stadig «fortsett», og finner stadig nye gir!

«I refer to myself as a sound-searcher,» sa Charles Lloyd i et intervju nylig. «The deeper I dive into the ocean of sound, the more I become aware that I need to dive down even deeper.» I denne ånden måtte han for eksempel starte et nytt band i 2016, The Marvels, hvor han kunne finne utløp for alternativ country og Americana band sammen med fantastiske Lucinda Williams. Platen ble for mange kritikere årets største høydepunkt.

For to konserter skal vi altså møte og la oss røre av Kindred Spirit. Her er skjønnhet og ren eleganse som både på plate og under konsertene hans er full av intense følelser og lidenskap som rører lytteren dypt i hjertet. Når musikken vibrerer, vibrerer sjelen, Lloyd har funnet et merkelig og vakkert nedkom av den amerikanske jazzopplevelsen.

Charles Lloyd – saksofon, Gerald Clayton – piano, Marvin Sewell – gitar, Harish Raghavan – bass, Eric Harland – trommer

Det er også en konsert klokken 20.00

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev