Torsdag 04. okt 2018 kl. 20:00

Cecilie Grundt Quintet

Storyville Jazz Club / Storyville
Molde

Moderne og stilfullt
Cecilie Grundt Quintet ble startet i 2016 av saksofonist Cecilie Grundt som ble uteksaminert fra Jazzlinja ved NTNU våren 2018. Bandet har spilt på Kongsberg Jazzfestival og på Jazzfest i Trondheim, i tillegg til å være på programmet til Trondheim Jazzforum. I august dro de i studio for å spille inn sitt debutalbum, med planlagt utgivelse rundt årsskiftet 2018/2019.

Cecilie Grundt skriver originale og kreative komposisjoner som viser et bredt spekter av stilreferanser og inspirasjoner. Musikken er en smeltedigel av lyriske melodier, frie spontane partier, svingende amerikansk jazz, samtidsmusikk og folkemusikk i en kombinasjon som bare låter som Cecilie. Bandet leverer et moderne, stilfullt uttrykk og et samspill som vil engasjere og begeistre lytterne.

Besetning:
Cecilie Grundt (saksofon)
Øyvind Frøberg Mathisen (trompet)
Håvard Aufles (piano)
Morten Berger Stai (bass)
Åsmund Mattias Smidt (trommer)…

… alle med bakgrunn fra Jazzlinja i Trondheim. De kan også høres i flere andre konstellasjoner som har etablert seg på den norske jazzscenen, bl.a. BenReddik, Relling, Zenos Mode, Matrjosjka, Sondre Ferstad Ensemble, ØyvindLAND og Aufles Turbomodul.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev