Torsdag 21. sep 2023 kl. 20:30

Bushman´s Revenge

Inderøy jazzforum / Primstaven bok&antikvariat
Inderøy

Bushman’s Revenge har siden 2003 utforsket forskjellige stier og stiler i sitt unike musikalske univers. De har utgitt ti kritikerroste album på banebrytende norske plateselskap som Rune Grammofon og Hubro, og gir i skrivende stund ut sitt ellevte album «All the better for seeing you» på IsitJazz? Records
Bandet har spilt mer enn 300 konserter sammen rundt om i verden, deriblant i USA, Canada og Japan, i tillegg til Skandinavia og resten av Europa. De har blitt omtalt som et av de mest spennende livebandene der ute, best kjent for sin eksplosive energi og telepatiske samspill.
Trioen kan ikke vente med å gi ut ny musikk, og gleder seg til å feire sitt 20 årsjubileum på Inderøya der mye av moroa begynte!
Every hard-rock record should be this explosive. Enthusiastically recommended, obviously». -Stereophile Magazine, US (record of the month)

Even Hermansen – gitarer
Gard Nilssen – trommer
Øystein Frantzvåg – bass

Jørgen Brennhovd – lyd

Foto: Marthe Amanda Vannebo

Pris:
200,-
Ordinær 200,-. Medlem 100,-. Elev ved videregående skole 50,-.

Kjøp jazzpass for å få gratis inngang på alle konserter denne sesongen 2023/24. Jazzpass koster kr. 1000,- og kr. 500,- for elever ved Inderøy videregående skole. Du kan velge å kjøpe medlemskap til kr. 500,-. Da koster konsertbillettene kr. 100,-.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev