Fredag 24. mar 2023 kl. 21:00

Bugge Wesseltoft – solo piano

Hadeland Jazzforum / Hadeland Jazzforum
Brandbu

Fredag 24. mars kl 21:00.
Dørene åpner kl 20:00.
——————————
Everybody Loves Angels er en varm, rolig og fredelig plate og liveopptreden på flygel. Bestående av popklassikere fra 60/70-tallet i nye arrangementer, stykker av klassisk musikk og eget materiale.
Repertoaret inneholder sanger fra Bob Dylan, Simon & Garfunkel, Beatles, Cat Stevens, Jimi Hendrix, Rolling Stones, Johann Sebastian Bach og melodier fra den unge popstjernen Bruno Mars.
En elegant, fullt akustisk måte å ha en god kveld ute i høst- og vintersesongen.
Det er svært få musikere som er i stand til å gjøre stillheten så hørbart levende som Bugge Wesseltoft, spesielt i hans solo-piano-innspillinger. I tjue år har den mest suksessrike av disse, «It’s Snowing On My Piano» vært verdsatt som et fristed for vinterlig stillhet og kontemplasjon. Det er et klassisk album. Lyttere over hele Europa har gitt den en fast plass i livet. Så nå har Bugge Wesseltoft returnert til det opprinnelige konseptet av «Snowing» i «Everybody Loves Angels».
Lofotøyene med Lofotkatedralen spesielt, der albumet ble innspilt, har en spesiell betydning for Wesseltoft: «Med årene», sier han, «har naturen blitt en stadig viktigere inspirasjonskilde for meg. På dette stedet er det øyeblikk hvor jeg opplever følelsen av å være en del av noe mye større. Det var ikke noe sted som kunne føles mer naturlig for denne innspillingen enn Lofoten. Området er vakkert, men også barskt. Det samme er livet her, akkurat som det var for min oldefar som ble født her. Å gjøre et opptak i den utrolige Lofotkatedralen samlet alle disse tingene for meg.»

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev