Lørdag 29. feb 2020 kl. 14:00

Big Band Bonanza

Dokkhuset Scene / Dokkhuset
Trondheim

Tre storband, Ranheim SB, Sunndal SB og Trondheim SB innbyr til lørdagsmatiné-konsert i Dokkhuset med et swingende og variert repertoar. Disse tre storbanda har også møttes flere ganger tidligere til felles konsert, blant annet her i Dokkhuset – noe publikum har vist å sette pris på. Konserten består av tre sett på ca. 30 min, et hvert fra band.

Publikum kan se fram til en konsert der flere sjangere innenfor storbandmusikken er representert:

Sunndal Storband feiret sitt 25-årsjubileum i fjor, og mange av medlemmene (50% damer/herrer) har vært med fra starten av. Denne gangen spiller de et utdrag fra jubileumskonserten sin; norske hits for storband arrangert av bandets leder og saksofonist Peter Wergeni. I tillegg til bandets faste vokalist Åge Fossum, har bandet med seg Anna Pape Hansen og John Rasmus Leinum på vokal.

Trondheim Storband representer party-bandsjangeren til fulle. De presenterer en hitparade med topplåter fra discoens gullalder via seriøs soul og funk til dagens listetopper. Dette er et topptrimmet og humørfylt band med tre energiske vokalister – og et show som vil løfte stemningen i taket! Musikalsk leder og bassist er Sverre Bøgh.

Ranheim Storband befinner seg sjangermessig et sted i mellom de andre to banda, Kanskje nærmest Sunndal. Bandet liker å spille godt kjente låter fra 40-, 50- og 60-tallet, men har også musikk av nyere dato på repertoaret. Musikalsk leder er trombonist Roar Fridtjofsen.

Velkommen til en innholdsrik lørdag ettermiddagskonsert kl. 14 -16!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev