Torsdag 07. mar 2024 kl. 20:30

Benjamín Gísli trio og Petter Dalane & Johanna Reine-Nilsen

Inderøy jazzforum / Inderøy Kulturhus
Inderøy

I kveld blir det dobbeltkonsert!

Benjamin Gísli Trio
Drevet av intens, barnlig spilleglede og sin kjærlighet til nordisk jazz er Benjamin Gísli trio et nytt og spennende band. Trioen har, som mange andre band, bakgrunn fra jazzlinja ved NTNU i Trondheim, og ikke minst gjør genierklærte trommeslager Veslemøy Narvesen denne trioen spesielt interessant.
Trioen spiller egenkomponert musikk, men drar musikken i sin egen retning gjennom frisk og leken improvisasjon.

Johanna Reine-Nilsen og Petter Dalane møttes på Jazzlinja i Trondheim høsten 2020, da tilfeldighetene gjorde at de spilte sammen i duoformat våren 2022 ble det fort tydelig at det måtte ble et permanent samarbeid.

Duoen spiller et bredt utvalg låter, alt fra gamle jazzstandarder, populærmusikk f.o.m 60-tallet og egne komposisjoner. Den røde tråden er årvåkent og lekent samspill, og en felles tanke om stil og estetikk.
Johanna Reine-Nilsen tar inspirasjon fra mange forskjellige sangere og sjangre, både i egne og andres prosjekter. Hittil har hun frontet Fy Band og er i gang med soloprosjekt.

Petter Dalane er kjent fra prosjekter som Cosmic Swing Orchestra, Petters Jazzjam og Get Your Goat. Hans pianospill er inspirert av Bud Powell, Thelonious Monk, Barry Harris og Chris Anderson.

Benjamin Gísli Trio
Benjamín Gísli Einarsson – Piano
Andreas Solheim – Bass
Veslemøy Narvesen – Trommer

Petter Dalane – Piano
Johanna Reine-Nilsen – Vokal

Normal billett: kr. 200,-
Medlem: kr. 100,-
Studentbevis Inderøy vgs kr. 50,-
Jazzpass: gratis inngang

Pris:
200
Medlem 100. Elev ved vgs 50. Jazzpass Gratis.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev