Søndag 11. okt 2020 kl. 14:15

Barnekonsert: Ekornes i 100

Nesodden jazzklubb / Tangenten
Nesodden

En musiker på scenen og 100 små og store rytmeinstrumenter……

«Jeg ønsker velkommen til min artige solokonsert, Ekornes i 100. Det blir masse rytmer og morsomme instrumenter som jeg har samlet på mine reiser rundt om i verden. Klarer du å gjette hvilke land instrumentene kommer fra? Publikum får delta med bevegelse, sang og klapping…….ser du rytmisk nok ut i ansiktet?…..da blir du kanskje invitert frem for å spille på trommene sammen med meg»

Hilsen Kenneth

Kenneth Ekornes har mer enn 100 ulike perkusjonsinstrumenter og viser frem mange av de under konserten. Han forteller også historier om instrumentene og landene de kommer fra som for eksempel Brasil, Afrika, Kina og India.

Ved hjelp av realtime sampling lages et imponerende filmusikkaktig lydbilde og barna inviteres til å gjette hvilke land musikken og instrumentene kommer fra.

En musikalsk global reise gjennom jungel, ørken og under havflaten…..
Pressen har omtalt Kenneth som et fyrverkeri, en trollmann, …..med eit engasjement som får trommeslageren i Muppet Show til å framstå som beskjeden.

Kenneth Ekornes: trommer, sang, perkusjon, lydbølgetromme, dingeldangel, elektronikk, fløyter og selvlagde instrumenter.

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd, Kulturrom og Nesodden kommune

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev