Lørdag 17. feb 2018 kl. 00:14

Barnejazz: Dyr og rare kjerringer

Tynset Jazzklubb / Tynset kulturhus
Tynset

Lørdag 17. februar får Tynset Jazzklubb besøk av Dyr og rare kjerringer. Dette er en konsert for hele familien!

Folkesanger Camilla Granlien har fått med seg bassist Jo Skaansar og perkusjonist Helge Norbakken til et lekent møte mellom tradisjoner og sjangre. Her presenteres viser og stubber Camilla har hentet fra sangtradisjonen i Gudbrandsdalen. Det er sanger om maur, rev, en stor gris, noen små fisker og selvfølgelig, mange rare kjerringer! Musikerne har de siste årene turnert i barnehager og på festivaler med dette materialet, og sett at det gleder både store og små barn. Derfor er også målgruppa alle mellom 0-100 år. Har du rytme i kroppen er dette konserten for deg. Her er det muligheter for å både klappe med, trampe takta og synge med på sangene. Konserten egner seg veldig godt for barnefamilier, men kan like gjerne være en konsert for voksne. Her er det tekster og humor som kan forstås på ulike nivåer. I juni 2017 ble musikken også gitt ut på ta:lik records, og ikke bare som en cd-plate, men som cd med aktivitetshefte til!

Helge Norbakken har lang fartstid i musikkbransjen. Han har slagverk og perkusjon som hovedinstrument, og har jobba med blant andre Mari Boine, Jon Balke, Kari Bremnes, Maria Joao, Karl Seglem, Becaye Aw, Miki N´Doye, Jovan Pavlovic og Anne Wylie.

Jo Fougner Skaansar er jazzbassist og komponist. Han har tatt mastergrad i jazzkontrabass ved Norges musikkhøgskole i Oslo, hvor han ble uteksaminert i 2010. Han har gitt ut albumet «Den blåaste natt» under eget navn, og medvirker på en rekke plater innen jazz –og folkemusikksjangeren.

Camilla Granlien jobber som frilans sanger. Hun har hatt mange konserter og prosjekter, alt fra barnehagekonserter til Den kulturelle spaserstokken. I tillegg har hun diverse solo- og bandprosjekter. Camilla har gitt ut flere CD-er og mottatt priser og stipender for sitt arbeid som folkesanger.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev