Lørdag 03. mar 2012 kl. 15:00

Barnas Jazzcafé

Barnas Jazzhus / Barnas Jazzhus
Kråkstad

Den første klubbscenen i landet som er dedikert til de yngste jazztalentene. 20 minutter konsert, 20 minutter pause, 20 minutter konsert. Vi følger opp med suksessen med nok en ettermiddag med kanonsterke prestasjoner.

Martin Kringlebotten kvartett, består av fire 14-åringer som spiller hardtsvingende, tonal jazz, med komposisjoner av Bill Evans, Clifford Brown og Ornette Coleman. Tenorsaxofonisten Martin Kringlebotten har tatt av de siste ukene, og spiller med energi og rytmisk kreativitet. Med seg har han den brilliante pianisten Philip Johannes Granly, den bunnsolide bassisten Karl Erik Huseby, og trommeslageren Trym Saugstad Karlsen, som også er en meget oppfinnsom solist.

Frøysa/Huseby/Lindgren består av noen av Improbasens mest rutinerte jazzutøvere. Saxofonisten Jenny Frøysa (14) har en helt eksepsjonell harmonisk oversikt, og skaper sammen med den kunnskapsrike bassisten Karl Erik Huseby (14) og den smakfulle trommeslageren Christine Lindgren (12) et samspill som er helt eksepsjonelt for så unge musikere. Denne gangen blir det låter fra sent 60/70-tall, med harmonisk kompleksitet og vakre fri-improviserte flater.

Intimscenen til Barnas Jazzhus finner du i Kråkstadveien 130, 2. etasje.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev