Lørdag 04. feb 2012 kl. 15:00

Barnas Jazzcafé

Barnas Jazzhus / Barnas Jazzhus
Kråkstad

Den første klubbscenen i landet som er dedikert til de yngste jazztalentene. 20 minutter konsert, 20 minutter pause, 20 minutter konsert. Vi følger opp den utrolige premieren med to kruttsterke prosjekter denne ettermiddagen.

Jon Åge Huseby trio, er en gitar-trio med den 11 år gamle gitarkometen Jon Åge Huseby i spissen. Sammen med storebror Karl Erik (14) på bass og trommejenta Christine Lindgren (12), som ble portrettert på NRK for et par uker siden, stiller Jon Åge med et spennende repertoar med komposisjoner av bl.a. Ornette Coleman og Thelonius Monk og et par standardlåter i personlig, moderne utforming. Man må klype seg i armen flere ganger, når man hører dette bandet, og ser disse pur unge musikantene på scenen.

Henriette Eilertsen/Christine Lindgren duo, spiller kreativ, vakker, lyrisk, poetisk, fri-improvisert musikk, som lages på stedet. Dette er et møte mellom Improbasens eldste og yngste. Henriette er 18 år, og spiller fløyte med nydelig tone, og sterkt fokus på rytmikk og tematisk oppbygning. Trommejenta Christine trenger ingen nærmere presentasjon. Da Thomas Strønen kom fra Köln med sekken full av gonger og bjeller til oss, ble Christine ganske rund i øynene. Noen sekunder etter var hun i gang med å lage musikk, og vi var ikke lenger i tvil om programmet for denne lørdagen.

Intimscenen til Barnas Jazzhus finner du i Kråkstadveien 130, 2. etasje.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev