Søndag 08. nov 2020 kl. 00:30

BAJAZZ: SILJA SOL

Bergen Jazzforum / USF Verftet
Bergen

? MIKKE PUS FORELSKER SEG ?

To forestillinger kl. 12:30 og kl. 14:30 – dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Etter suksessen med hennes Spellemann-nominerte debutplate, «På Hjertet», har Silja Sol vunnet mange hjerter med kritikerroste opptredener på bl.a. Urørtfinalen, by:Larm, Øyafestivalen, Bergenfest og Slottsfjell. I 2017 ga hun ut sin tredje fullengder «Ni Liv» med singlene «Dyrene», «Ni Liv» og «Semmenemme» som var å høre i spillelistene til P3 og P13 kontinuerlig i 2016 og 2017. Hvor hennes tidligere album «På Hjertet» og «Væremeh» har hatt én fot i visepopen og én vandrende mellom punk, pop og rock, er «Ni Liv» alternativ synthpop med Siljas kjente, kjære og særegne tekster. For albumet vant Silja Sol også en velfortjent Spellemannpris i kategorien «Indie».

Silja Sol sin barneforestillingen om katten Mikke Pus er en spennende kombinasjon av musikk og historiefortelling. Forestillingen er fortsettelsen på “Mikke Pus’ Dagbok” som hadde premiere høsten 2017 og har siden den gang blitt fremført for barn på festivaler og skoler med stor suksess, inkludert på Bajazz.

Forestillingen er bygget rundt dagboken til Mikke Pus, som forelsker seg i villkatten Marie. Hun er en lur pus og sammen drar de på spennende eventyr som skildres gjennom dagboken til Mikke. Med musikk og historiefortelling tar Silja Sol publikum med på en engasjerende og fengslende reise i denne nye utgaven av barneforestillingen “Mikke Pus’ Dagbok”.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev