Fredag 15. okt 2021 kl. 19:30

Åpningskonsert – Lillestrøm storbandfestival 2021

Lillestrøm storbandfestival / Lillestrøm kultursenter
Lillestrøm

Lillestrøm storbandfestival har æren av å presentere jazz chanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen med egen konsert på årets festival. Hilde Louise blir beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun har gitt ut hele 11 kritikerroste album, og hennes konserter byr på en frisk cocktail av jazz, pop og kjærleik og humor, både med egne og andres låter.

I 2016 vant Hilde Louise Komiprisen som Årets Kvinnelige Scenekomiker for sin selvskrevne soloforestilling The Lulu Show – Livet er en dans på renter. På musikalscenen har Hilde Louise gjort store roller som Konferansieren i Cabaret, Roxie Hart i Chicago, Mrs. Adelaide i Guys and Dolls og vunnet Komiprisen for rollen som Ulla i The Producers på Oslo Nye Teater. Høsten 2021 er hun aktuell med sin selvskrevne bok og forestilling Stardust, et sprudlende musikalsk show som tar oss tilbake til forrige århundre og hennes største heltinner.

Kaba Orchestra er et ministorband bestående av noen av Norges fremste jazzmusikere. Dette er 12 musikere med en felles kjærlighet for 1940-og 50-tallets swingjazz! Swingjazzen har etterlatt seg et sterkt avtrykk i jazzhistorien over hele verden og lever i beste velgående den dag i dag.

Kaba orchestra har jobbet med en rekke norske og internasjonale vokalister siden starten i 2009, blant dem Hilde Louise Asbjørnsen. På kveldens konsert får vi høre både standarder og en rekke av Hilde Louise sine egne låter, arrangert av bandets egne medlemmer Håvard Fossum, Erik Eilertsen og Svein Erik Martinsen. Vi kan love en hardtswingende aften der jazzfoten skal få ristet seg skikkelig!

Lillestrøm storband varmer opp til kveldens hovedattraksjon med et sett bestående av swingende musikk fra filmhistorien. Bandet omtaler seg selv som «byens eget storband» og har i snart 30 år vært å se og høre på store og små scener rundt om på Østlandet. Bandet dirigeres av Bjørn Husom, og stiller med sin faste vokalist Helene Edler.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev