Fredag 05. apr 2024 kl. 20:00

Anne-Marie Giørtz trio

Ogna Scene / Ogna Scene
Ogna

Anne-Marie Giørtz trio @ Ogna Scene

Anne-Marie Giørtz trio

Anne-Marie Giørtz: vokal, piano, og perkusjon
Eivind Aarset: diverse gitarer og elektronikk, m.m
Anders Engen: diverse trommer, dobro, keyboard og perkusjon,

Ab und Zu og Trio de Janeiro er navn som gir god gjenklang i nyere norsk musikkhistorie. Mye av denne klangen skyldes stemmen til Anne – Marie Giørtz. Den allsidige vokalisten har vært å regne med siden tidlig på åttitallet. I 2008 startet hun Anne – Marie Giørtz trio hvor det meste av musikken er egenskrevet. I 2009 ga trioen ut Cd´en “På egne vegne”. I februar 2016 kom oppfølgeren «Capital Punishment for Cars». Begge utgitt på Grappa.
I april 2024 slippes ny musikk fra denne trioen på både Cd og Lp. Produksjonen heter «Echoes of our Memories». Også denne gang er det orginalskrevet musikk for det meste til tekster skrevet av nå avdøde Fran Landesman en poet Anne-Marie har samarbeidet siden tidlig 80-tallet. Eivind Aarset er produsent og musikken kommer ut på Anne-Marie´s eget nye selskap, «In Your Dreams Records», med coverdesign av Iben Sandemose.

Grønefed Kulturtun AS
Aldersgrense: 18
Dørene åpner kl. 18.45 (ca) med salg av pizza og god drikke, kom tidlig for å sikre deg god plass- Førstemann til mølla
Tar du toget til Ogna Togstasjon henter vi deg/dere kl. 18.50 (ca) og 19.35 (ca) med vår shuttle buss og kjører tilbake igjen etter konsert til en fornuftig tid
Nb! det kan være en del ventetid på stasjon om det kommer mange med toget, vi har kun 1 bil
Vist du skal spasere til Ogna Scene fra stasjonen tar det ca. 15 minutter

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev