Søndag 26. sep 2021 kl. 17:00

AnJazz Hamar jazzfestival

AnJazz - Hamar Jazzfestival / Toneheim Aula
Hamar

AnJazz workshopkonsert – Toneheim folkehøgskole kl 17 / gratis inngang
Avslutningskonsert for ungjazzerne som har vært på AnJazz’ festivalworkshop i helga. Her møter du lokale musikktalenter i fleng!

Innlandet ungdomsjazzorkester – Toneheim folkehøgskole kl 18 / gratis inngang
Innlandet ungdomsjazzorkester (IJO Ung) drives av Østnorsk jazzsenter i samarbeid med Innlandet musikkråd. Orkesteret består av tjue unge Innlandsmusikere i alderen 15 til 19 år.
Nils Andreas «Nilas» Granseth og David Hveem står i spissen for ensemblet, og sammen er de musikalsk dynamitt!
Repertoaret er spesielt komponert eller arrangert for nettopp dette bandet, og til konserten på AnJazz tar de med plenty av god jazzmusikk i stort format.

Darling West – Hamar teater kl 20 / bill kr 310/360
Darling West er alltid i bevegelse. Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at man lett kan kalle det deres andre hjemland.
Deres nordiske vri på amerikansk låt-tradisjon har på deres fjerde album, «We`ll Never Know Unless We Try», tatt enda en ny sving, nå innom vestkystpopens solfylte landskap.
Bandmedlemmene har du antagelig sett som musikere på scenen med artister som Odd Nordstoga, Morten Abel, Marit Larsen og Daniel Kvammen, men nå er de her for å bergta oss med sine egne låter.
Store poprefreng, akustiske perler, nydelige harmonier, hjertevarme tekster og melodier som aldri slipper taket.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev