Lørdag 21. sep 2019 kl. 18:00

Ane Bjerkan + Kalle (CZ) — St.Edmunds Chruch

/ St. Edmunds Church, Møllergata 30
Oslo

ANE BJERKAN

Ane Bjerkan krysser av kategoriene pop, folk og eksperimentell musikk med en egen signatur – senest på EPen ‘Songs for Jirka’, manet fram i løpet av noen januarkvelder på en hytte langt uti de iskalde tsjekkiske skogene.

Hun har i de siste årene etablert seg som en artist som skiller seg ut fra det meste i den norske artistfloraen, med debutalbumet ‘Nothing But Cherry Blossoms From Now On’ (2017), produsert av Kenneth Ishak og mikset av Marcus Forsgren. I 2020 ventes Anes andre fullengder ‘After the Sun Dies’, laget i samabeid med b.la. Francesco Donadello (Jóhannn Jóhannson, Efterklang, Thom Yorke mm.)

Ane Bjerkan, vokal og harmonium
Morten Saanum Bessesen, synth
Ellen-Martine Gismervik, cello
Jørgen Natland Apeness, trommer
Camilla Hole, saxofon

KALLE (CZ)

Kalle er et tsjekkisk band, bestående av Veronika Buriánková and David Zeman. Siden oppstarten i hjembyen Tábor i 2013 har deres sjangermiks av slowcore, trip-hop, post-rock og alternativ pop vokst seg større og større.

Debutalbumet ‘Live from the Room’ fant fort gjenklang i det tsjekkiske musikkmiljøet, men det store gjennombruddet kom med oppfølgeren ‘Saffron Hills’ mot slutten av 2017. Skiva sikret dem to av de mest prestisjefylte tsjekkiske musikkprisene; Anděl og Apollo, tilsvarende Spellemannspris og Grammy.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev