Søndag 28. nov 2021 kl. 20:00

Kampenjazz Ung Vokal, Akershus og Oslo Ungdomsjazzorkester KONSERTEN ER UTSOLGT

Kampenjazz / Nordic Black Theatre - Cafeteateret
Oslo

Foto Østnorsk Jazzsenter

Møt de unge, lovende og uttrykksfulle!

Kveldens første sett er med Ung vokal – et vokalensemble etablert av Østnorsk jazzsenter. Det samler de mest lovende unge sangere fra Østlandsområdet, i alderen 15-20 år. Dette er et gehørbasert ensemble med fokus på rytmisk samsang og utforsking av vokalimprovisasjon. Ung Vokal er ledet av Ingebjørg Loe Bjørnstad.

I andre settet kommer AOJO – Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester – tilbake til Kampenjazz. Gode Kampenjazz-venner kommer som kjent alltid tilbake. Orkesteret som ble startet i 2014, debuterte på Kampenjazz. AOJO består av musikere i alderen 14 til 21 år på treblås, messing, piano, gitar, bass og trommer, og ledes av saksofonisten, orkesterlederen og komponisten Shannon Mowday.

De unge ser du alltid først på Kampenjazz!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av klubben og Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 19.30, konsertstart 20.15. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev