Nyhet

Vossa Jazz utlyser to stillinger

Etter ett års permisjon fra stillingen som festivalsjef i Vossa Jazz, har Trude Storheim annonsert at hun går nye veier. Nå utlyser festivalen både sjefsjobben og en produsentstilling. Søknadsfrist er 12. mai.

Vossa Jazz er blant landets eldste jazzfestivaler og feiret 50 år i 2023. Festivalen er en møteplass for nyskaping og tradisjoner med en musikalsk profil som favner om jazz, folkemusikk og verdensmusikk. Trude Storheim har ledet festivalen siden 2007, men har siden august i fjor hatt permisjon for å være kultursjef på Voss. Nå har hun annonsert at hun ikke fornyer åremålet i festivalen. Vossa Jazz utlyser dermed stillingen som festivalsjef i tillegg til en fast produsentstilling.

Mer informasjon om stillingene og søknadsprosess finner du her.

Fra forsiden

Nyheter

Nesodden Jazzklubb kåret til Årets jazzklubb

Nesodden Jazzklubb ble søndag 19. mai tildelt prisen Årets jazzklubb 2024. Klubbens arrangementer bærer preg av god atmosfære, profesjonalitet og godt besøk, skriver Norsk jazzforum i begrunnelsen for tildelingen, og trekker fram klubbens gode og varierte programmering og ildsjelenes smittende engasjement.

Nyhet

Pris til Jazznytt

Jazznytt er tildelt Norsk Tidsskriftforenings pris for språk og formidling. - Med sikker smak for hva som vil fengsle leserne og en gåtefull evne til å forvandle skribentenes skisser til genuint innsiktsfulle bidrag til den offentlige samtalen får Jazznytt prisen for språk og formidling, uttaler juryen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev