Nyhet

Vossa Jazz utlyser to stillinger

Etter ett års permisjon fra stillingen som festivalsjef i Vossa Jazz, har Trude Storheim annonsert at hun går nye veier. Nå utlyser festivalen både sjefsjobben og en produsentstilling. Søknadsfrist er 12. mai.

Vossa Jazz er blant landets eldste jazzfestivaler og feiret 50 år i 2023. Festivalen er en møteplass for nyskaping og tradisjoner med en musikalsk profil som favner om jazz, folkemusikk og verdensmusikk. Trude Storheim har ledet festivalen siden 2007, men har siden august i fjor hatt permisjon for å være kultursjef på Voss. Nå har hun annonsert at hun ikke fornyer åremålet i festivalen. Vossa Jazz utlyser dermed stillingen som festivalsjef i tillegg til en fast produsentstilling.

Mer informasjon om stillingene og søknadsprosess finner du her.

Fra forsiden

Nyhet

JAM’ing i Molde

Etter fem års planlegging er forprosjektet til et nasjonalt formidlingssenter for jazz i Molde klart. Navnet JAM er på plass, og nå jobbes det med finansieringen og lokaler.

Nyhet

Klart for Maijazz-uka

Årets Maijazz i Stavanger åpner fredag 3. mai. På festivalprogrammet de neste dagene står blant annet Nils Petter Molvær, Tord Gustavsen, Angelique Kidjo, Dirty Loops og Stavanger Symfoniorkester med Thomas Dybdahl.

Meld deg på vårt nyhetsbrev