Nyhet

Stort og smått fra Moldejazz

Bill Frisell med Trondheim Jazzorkester og Veslemøy Narvesen i spesialbestilt mindre format, er to av nyhetene fra Moldejazz i dag.

I dagens programslipp har Moldejazz sju nyheter for sommeren. To av konsertene er med årets Artist in Residence, gitarist Bill Frisell. Ryktene om at det vil bli et samarbeid mellom Frisell og Trondheim Jazzorkester bekreftes i dagens pressemelding. I tillegg blir det konsert med hans band FIVE, med Thomas Morgan, Rudy Royston, Tony Scherr og Kenny Wollesen. Frisell skal gjøre totalt sju konserter som residerende artist, og festivalen lover at flere av konsertene blir kunngjort snart.

Trommeslager Veslemøy Narvesen er invitert til å gjøre to konserter under årets Moldejazz. På Storyville spiller hun med sin egen sekstett som består av Nicolas Leirtrø (bass), Oliver Skou-Due (piano/vokal), Håvard Aufles (keys/elektronikk), Zakarias Meyer Øverli (saksofon) og Selma French (fiolin/vokal). I tillegg skal hun gjøre en konsert i et mindre format spesielt sammensatt for festivalen, der lokasjonen fortsatt er hemmelig.

Dagens programslipp inneholder også den armenske pianisten Tigran Hamasyan med sin trio, midnattskonsert med den amerikanske fusionjazzpop-gruppa KNOWER, Andreas Røysum Ensemble samt Dance With A Stranger i Alexandraparken.

Programendringer
Moldejazz opplyser også om at den tidligere annonserte konserten med Anthony Braxton er kansellert ettersom artisten har fått helseproblemer og ikke vil opptre live denne sommeren. Konserten med Larkin Poe blir også kansellert på grunn av endringer i artistens planer. Erstatningskonserter vil følge, men billettkjøpere til de avlyste konsertene vil bli kontaktet av festivalen og få refundert billettene.

Mer om Moldejazz-programmet her.

Fra forsiden

Nyhet

JAM’ing i Molde

Etter fem års planlegging er forprosjektet til et nasjonalt formidlingssenter for jazz i Molde klart. Navnet JAM er på plass, og nå jobbes det med finansieringen og lokaler.

Soddjazz - 26. og 27. april 2024

Det er den Straumen

FESTIVAL: Dra til Inderøya og Soddjazz for en smak av en annen virkelighet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev