Nyheter

Nyansettelse ved Nordnorsk Jazzsenter

Nordnorsk Jazzsenter har ansatt Johanne Isefiær ved senteret, med tiltredelse september 2023.

Johanne skal jobbe som prosjektkoordinator for interregprosjektet Arctic Music Circles og andre prosjekt i Nordnorsk Jazzsenter (NNJS) og Musikkontoret Nord (MKN). I tillegg vil hun ha ansvaret for markedsarbeidet ved senteret. Som koordinator vil hun jobbe i team sammen med øvrig stab i NNJS, MKN, samt gjennom Arctic Music Circles jobbe tett på øvrig del av Landsdelsmusikerordningen i Nord-Norge og andre samarbeidsparter i prosjektet i Sverige og Finland.

Johanne er opprinnelig fra Asker, men har vært bosatt i Tromsø i flere år. Da var hun prosjektmedarbeider i Musikkontoret Nord, og jobbet med ulike prosjekter som bla Northern Expo og kompetansehevende seminarer og arrangementer.

Hun har også arbeidet som prosjektleder i Music Norway. Her ledet hun prosjekter rettet mot yngre bransjetalenter: Nordic Music Biz´- Top 20 under 30 og Masterclass. Sammen med Spellemann arbeidet hun med utdelingen av prisen Årets Internasjonale Suksess 2018. Johanne hadde også ansvaret for dialogen med de regionale Musikkontorene, kartlegging av det Samiske musikkmiljøet og norsk folkemusikks treffpunkter i og utenfor Norden.

– Vi kjenner hennes kapasitet og med hennes lange erfaring, høye kunnskapsnivå og store engasjement, både nasjonalt og internasjonalt, og vi er sikre på at hun vil bli en viktig ressurs for oss i årene som kommer. Vi er svært fornøyde med å få styrket vår stab ved å få Johanne med på laget, og gleder oss til spennende samarbeid framover, sier Nordnorsk jazzsenter i en pressemelding.

Fra forsiden

Nyheter

Årets unge jazzmusikere kåres på Moldejazz

Noen av landets mest lovende, unge musikere møtes i Jazzintro-finalen under Moldejazz onsdag 17. juli. Fire band skal spille om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024, samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og et tilrettelagt mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev