Nyheter

Nyansettelse ved Nordnorsk Jazzsenter

Nordnorsk Jazzsenter har ansatt Johanne Isefiær ved senteret, med tiltredelse september 2023.

Johanne skal jobbe som prosjektkoordinator for interregprosjektet Arctic Music Circles og andre prosjekt i Nordnorsk Jazzsenter (NNJS) og Musikkontoret Nord (MKN). I tillegg vil hun ha ansvaret for markedsarbeidet ved senteret. Som koordinator vil hun jobbe i team sammen med øvrig stab i NNJS, MKN, samt gjennom Arctic Music Circles jobbe tett på øvrig del av Landsdelsmusikerordningen i Nord-Norge og andre samarbeidsparter i prosjektet i Sverige og Finland.

Johanne er opprinnelig fra Asker, men har vært bosatt i Tromsø i flere år. Da var hun prosjektmedarbeider i Musikkontoret Nord, og jobbet med ulike prosjekter som bla Northern Expo og kompetansehevende seminarer og arrangementer.

Hun har også arbeidet som prosjektleder i Music Norway. Her ledet hun prosjekter rettet mot yngre bransjetalenter: Nordic Music Biz´- Top 20 under 30 og Masterclass. Sammen med Spellemann arbeidet hun med utdelingen av prisen Årets Internasjonale Suksess 2018. Johanne hadde også ansvaret for dialogen med de regionale Musikkontorene, kartlegging av det Samiske musikkmiljøet og norsk folkemusikks treffpunkter i og utenfor Norden.

– Vi kjenner hennes kapasitet og med hennes lange erfaring, høye kunnskapsnivå og store engasjement, både nasjonalt og internasjonalt, og vi er sikre på at hun vil bli en viktig ressurs for oss i årene som kommer. Vi er svært fornøyde med å få styrket vår stab ved å få Johanne med på laget, og gleder oss til spennende samarbeid framover, sier Nordnorsk jazzsenter i en pressemelding.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Driftige distraksjoner

Mette Henriette inntar Operaen, vi møter Elina Duni, er på konsert med Needlepoint, og har dagbokessay om syv vidunderlige dager med kulturopplevelser og distraksjoner. Now’s The Time!

Nyheter

Schemes spilte seg videre til Jazzintro-finale

Det var kvartetten Schemes som sikret seg en finaleplass i Jazzintro 2024 da første runde av lanseringsprogrammet ble arrangert på Bergen Jazzforum torsdag kveld. I finalen under Moldejazz i juli skal bandet kjempe om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev