Nyhet

All Ears på Munch i januar

Andre helgen i januar åpner All Ears festivalåret nok en gang, og på programmet står blant annet ØKSE, Naoko Sakata, Teip Trio + Lene Grenager og Nice Things Full Community.

Etter mange år i forskjellige lokaler rundt om i Oslo, og en snarvisitt til Trondheim og Bergen i 2019, flyttet improfestivalen All Ears i fjor inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika. Samarbeidet var åpenbart vellykket, som man blant annet kan lese om i Arild R. Andersen omtaler fra fjorårets festival: Trommene kaller og vårfornemmelsene er ikke som før og Verdens største bass, lørdagssmåtteri i foajeen og eksplosivt mot midnatt.
All Ears fortsetter samarbeidet med Munch i 2023, og 13. – 15. januar kan festivalen by på nok et knallprogram med impro og eksperimentell musikk fra øverste hylle. Her får man utfordret ørene.

På åpningsdagen fredag får vi Teip Trio + Lene Grenager, den japanske pianisten Naoko Sakata, den ferske kvartetten VAKA samt den amerikansk-australske duoen Marisa Anderson & Jim White. Lørdagen fortsetter med Nice Things Full Community, et nytt tilskudd til Oslos improscene med utspring fra plateselskapet Nice Things, samt den San Francisco-baserte lydkunstneren og performanceartisten Evicshen. Trioen Maggie Nicols/Mark Wastell/Matilda Rolfsson er satt sammen eksklusivt for All Ears. I tillegg byr lørdagskvelden på ØKSE, Lasse Marhaug og DJ Elin Már. Søndag blir det konserter med Stina Stjern + Elina Waage Mikalsen samt gitarist Fredrik Rasten.

Den musikerdrevne festivalen er for tiden kuratert av Anja Lauvdal, Christian Winther og Natali Abrahamsen Garner.
Mer om All Ears-programmet og billettkjøp her.

Fra forsiden

Nyhet

Førjulsjazz i hele Norge

Adventstiden er i gang, og du kan høre jazzen over alt. Enten du ønsker julestemning, inspirasjon fra noe nytt eller det tradisjonelle, så er det konserter over hele Norge etter dine behov.

Meld deg på vårt nyhetsbrev