Nyhet

All Ears på Munch i januar

Andre helgen i januar åpner All Ears festivalåret nok en gang, og på programmet står blant annet ØKSE, Naoko Sakata, Teip Trio + Lene Grenager og Nice Things Full Community.

Etter mange år i forskjellige lokaler rundt om i Oslo, og en snarvisitt til Trondheim og Bergen i 2019, flyttet improfestivalen All Ears i fjor inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika. Samarbeidet var åpenbart vellykket, som man blant annet kan lese om i Arild R. Andersen omtaler fra fjorårets festival: Trommene kaller og vårfornemmelsene er ikke som før og Verdens største bass, lørdagssmåtteri i foajeen og eksplosivt mot midnatt.
All Ears fortsetter samarbeidet med Munch i 2023, og 13. – 15. januar kan festivalen by på nok et knallprogram med impro og eksperimentell musikk fra øverste hylle. Her får man utfordret ørene.

På åpningsdagen fredag får vi Teip Trio + Lene Grenager, den japanske pianisten Naoko Sakata, den ferske kvartetten VAKA samt den amerikansk-australske duoen Marisa Anderson & Jim White. Lørdagen fortsetter med Nice Things Full Community, et nytt tilskudd til Oslos improscene med utspring fra plateselskapet Nice Things, samt den San Francisco-baserte lydkunstneren og performanceartisten Evicshen. Trioen Maggie Nicols/Mark Wastell/Matilda Rolfsson er satt sammen eksklusivt for All Ears. I tillegg byr lørdagskvelden på ØKSE, Lasse Marhaug og DJ Elin Már. Søndag blir det konserter med Stina Stjern + Elina Waage Mikalsen samt gitarist Fredrik Rasten.

Den musikerdrevne festivalen er for tiden kuratert av Anja Lauvdal, Christian Winther og Natali Abrahamsen Garner.
Mer om All Ears-programmet og billettkjøp her.

Fra forsiden

Nattjazz - 25. mai 2024

Jazzens nasjonalsang

Friluftsjazz, samtidskunst, folkelig nysgjerrighet og trombone på pissoaret. Les Audun Vingers andre reisebrev fra Nattjazz her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev