Nyhet

All Ears på Munch i januar

Andre helgen i januar åpner All Ears festivalåret nok en gang, og på programmet står blant annet ØKSE, Naoko Sakata, Teip Trio + Lene Grenager og Nice Things Full Community.

Etter mange år i forskjellige lokaler rundt om i Oslo, og en snarvisitt til Trondheim og Bergen i 2019, flyttet improfestivalen All Ears i fjor inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika. Samarbeidet var åpenbart vellykket, som man blant annet kan lese om i Arild R. Andersen omtaler fra fjorårets festival: Trommene kaller og vårfornemmelsene er ikke som før og Verdens største bass, lørdagssmåtteri i foajeen og eksplosivt mot midnatt.
All Ears fortsetter samarbeidet med Munch i 2023, og 13. – 15. januar kan festivalen by på nok et knallprogram med impro og eksperimentell musikk fra øverste hylle. Her får man utfordret ørene.

På åpningsdagen fredag får vi Teip Trio + Lene Grenager, den japanske pianisten Naoko Sakata, den ferske kvartetten VAKA samt den amerikansk-australske duoen Marisa Anderson & Jim White. Lørdagen fortsetter med Nice Things Full Community, et nytt tilskudd til Oslos improscene med utspring fra plateselskapet Nice Things, samt den San Francisco-baserte lydkunstneren og performanceartisten Evicshen. Trioen Maggie Nicols/Mark Wastell/Matilda Rolfsson er satt sammen eksklusivt for All Ears. I tillegg byr lørdagskvelden på ØKSE, Lasse Marhaug og DJ Elin Már. Søndag blir det konserter med Stina Stjern + Elina Waage Mikalsen samt gitarist Fredrik Rasten.

Den musikerdrevne festivalen er for tiden kuratert av Anja Lauvdal, Christian Winther og Natali Abrahamsen Garner.
Mer om All Ears-programmet og billettkjøp her.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Hva har du i rasleposen NÅ da, Hans Hulbækmo?

Stort perkusjonsportrett med solodebutant Hans Hulbækmo, Hilde Louise Asbjørnsen om storband, swing og Stardust-suksess, punktvis gjennomgang med Erik Honoré, videodebut fra Henriette Eilertsen, strøtanker fra uka som gikk og mye annet.

Stian Westerhus m/Erland Dahlen – Victoria, Nasjonal jazzscene – 27. september 2023

Rocker jazzscenen med avantgarde

Stian Westerhus lar feeling og eksperiment bli to sider av samme sak.

Meld deg på vårt nyhetsbrev