Nyhet

Nasjonal jazzscene slipper vårprogrammet

ECM-aktuelle Benjamin Lackner, Mathias Eick, Manu Katché og Jérôme Regard åpner vårsesongen på Nasjonal jazzscene fredag 20. januar. Nå lanserer også klubben billigere konsertbilletter for alle under 23 år.

I løpet av neste uke slipper Nasjonal jazzscene 10 konserter fra vårprogrammet 2023. I den første slippbolken presenteres trommeslagerlegenden Billy Cobham’s Spectrum 50 Band, som kommer til Victoria fredag 12. mai for å feire at det har gått 50 år siden det klassiske albumet «Spectrum» ble utgitt.
ECM-aktuelle Benjamin Lackner, Mathias Eick, Manu Katché og Jérôme Regard får æren av å åpne vårsesongen fredag 20. januar, før det blir to ganger utsolgte hus påfølgende lørdag og søndag med Stian Carstensen – Musical Sanatorium.
Blant de andre konsertene som slippes i løpet av neste uke, finner vi Hilde Marie Holsen & Lynn Cassiers med Farida Amadou, Solveig Slettahjell, Ben LaMar Gay, Chris Potter, Johan Lindstrøm Septett, Eivind Aarset, The Way Ahead og Mary Halvorson – Amaryllis. Det vil også slippes minst 10 nye konserter fra vårprogrammet i løpet av desember.

Rabatt for de under 23 år
En annen stor nyhet for våren 2023, er at Nasjonal jazzscene innfører en egen billettkategori for de under 23 år, med en rimeligere pris til alle vårens konserter.
Daglig leder på Nasjonal jazzscene, Jan Ole Otnæs, er begeistret for det kommende konsertprogrammet og den nye billettkategorien: – Vi er stolte over å kunne presentere et allsidig og innholdsrikt program, som gjenspeiler mange nyanser i jazzens verden. Vi ser også frem til å tilby våre yngre konsertgåere en ekstra god pris til våre konserter til våren.

Fra forsiden

Nyhet

Førjulsjazz i hele Norge

Adventstiden er i gang, og du kan høre jazzen over alt. Enten du ønsker julestemning, inspirasjon fra noe nytt eller det tradisjonelle, så er det konserter over hele Norge etter dine behov.

Meld deg på vårt nyhetsbrev