Nyhet

Nasjonal jazzscene slipper vårprogrammet

ECM-aktuelle Benjamin Lackner, Mathias Eick, Manu Katché og Jérôme Regard åpner vårsesongen på Nasjonal jazzscene fredag 20. januar. Nå lanserer også klubben billigere konsertbilletter for alle under 23 år.

I løpet av neste uke slipper Nasjonal jazzscene 10 konserter fra vårprogrammet 2023. I den første slippbolken presenteres trommeslagerlegenden Billy Cobham’s Spectrum 50 Band, som kommer til Victoria fredag 12. mai for å feire at det har gått 50 år siden det klassiske albumet «Spectrum» ble utgitt.
ECM-aktuelle Benjamin Lackner, Mathias Eick, Manu Katché og Jérôme Regard får æren av å åpne vårsesongen fredag 20. januar, før det blir to ganger utsolgte hus påfølgende lørdag og søndag med Stian Carstensen – Musical Sanatorium.
Blant de andre konsertene som slippes i løpet av neste uke, finner vi Hilde Marie Holsen & Lynn Cassiers med Farida Amadou, Solveig Slettahjell, Ben LaMar Gay, Chris Potter, Johan Lindstrøm Septett, Eivind Aarset, The Way Ahead og Mary Halvorson – Amaryllis. Det vil også slippes minst 10 nye konserter fra vårprogrammet i løpet av desember.

Rabatt for de under 23 år
En annen stor nyhet for våren 2023, er at Nasjonal jazzscene innfører en egen billettkategori for de under 23 år, med en rimeligere pris til alle vårens konserter.
Daglig leder på Nasjonal jazzscene, Jan Ole Otnæs, er begeistret for det kommende konsertprogrammet og den nye billettkategorien: – Vi er stolte over å kunne presentere et allsidig og innholdsrikt program, som gjenspeiler mange nyanser i jazzens verden. Vi ser også frem til å tilby våre yngre konsertgåere en ekstra god pris til våre konserter til våren.

Fra forsiden

Nyheter

Første Jazzintro-runde på Bergen Jazzforum

Første runde av Jazzintro 2024 går av stabelen på Bergen Jazzforum torsdag 22. februar. Da spiller det to bandene ASQ // Amund Stenøien Quartet og Schemes om finaleplass på Moldejazz der Årets unge jazzmusikere 2024 skal kåres.

Nyhet

Stort lørdagsslipp fra Kongsbergjazz

Tre nye artister annonseres til lørdagen på Kongsberg Jazzfestival. Susanna kommer med sitt Baudelaire-prosjekt med samtidsorkesteret Oslo Sinfonietta, Per Zanussi presenterer sin splitter nye kvartett, og Ingrid Olava gjester poesioasen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev