Nyhet

Fratrer som Moldejazz-sjef

Mariann Bjørnelv fratrer sin stilling som festivalsjef for Moldejazz, melder festivalen i en pressemelding.

Mariann Bjørnelv har vært ansatt som festivalsjef siden 1. mars 2021, men har nå valgt å si opp. I en pressemelding fra festivalen sier Bjørnelv at det er med tungt hjerte hun forlater festivalen, og ønsker festivalen og administrasjonen all lykke og fremgang i fremtiden.

Moldejazz melder at de straks vil igangsette arbeidet med å finne ny festivalsjef.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: La det swinge

Swing’it sikter mot Eurovisiontoppen med 20-tallsnostalgi og electroswing, Miriam Kibakaya singeldebuterer, Torstein Lofthus snakker om Kiss og brus og spiller sammen med Red Kite og Gisle Røen Johansen og vi hører på Tom Verlaine, opera og Kongle Trio.

Nyhet

Polarjazz feirer 25 år

Verdens nordligste jazzfestival skjer 2.- 5. februar i Longyearbyen og Ny-Ålesund på Svalbard. Silje Nergaard & Espen Berg, Bugge Wesseltoft, Bendik Hofseth og Sidiki Camara er blant artistene du kan høre under årets festival.

Meld deg på vårt nyhetsbrev